News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Дотримуйтесь Правил охорони електричних мереж!_0

Дотримуйтесь Правил охорони електричних мереж!

21 September 2023

Аби зменшити технологічі порушенння в мережах АТ "Вінницяобленерго" та забезпечити надійне електропостачання споживачів - Товариство регулярнго проводить технічне обслуговування, капітальні та поточні ремонти енергетичних об’єктів.

Але частина технологічних порушень в мережах АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» відбувається через вплив сторонніх осіб і організацій.

Наприклад, сільськогосподарська техніка, при виконанні польових робіт, здійснює наїзди та збиття високовольтних опор ЛЕП від 0,4 кВ до 110 кВ. Внаслідок чого знеструмлюються підстанції 10-110 кВ та значна кількість споживачів втрачає електропостачання, завдаючи збитки оператору системи розподілу, власникам сільськогосподарської техніки та споживачам.

Також трапляються випадки, коли сторонні особи або власники присадибних ділянок, зрізають дерева, які при падінні зачіпляють лінії електропередач та виводять їх з ладу.

Звертаємося до керівників та власників сільськогосподарських підприємств, а також до власників зелених насаджень, з проханням неухильно дотримуватись вимог Правил охорони електричних мереж.

Дякуємо за розуміння!

Share: