News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Дякуємо енергетикам-донорам, чия кров рятує життя!_0

Дякуємо енергетикам-донорам, чия кров рятує життя!

14 June 2023

❤️‍🩹Війна створила чимало викликів, серед яких - щоденна потреба крові для порятунку українських захисників, а також мирних громадян, які страждають від агресії росфедерації. Енергетики Вінниччини не стоять осторонь і час від часу долучаються до благодійної донації зі збору крові. Серед них є ті, для кого це стало реально нормою життя. Наприклад, заступник начальника відділу технічного аудиту АТ «Вінницяобленерго» Дем’ян Блащук, донор з 2008 року. Вже здав 20 літрів крові. Каже, починав несподівано для себе, коли виникла термінова потреба в допомозі знайомим, які потрапили в автомобільну аварію. Але з 2014 року робить це свідомо і постійно, раз на два місяці.

- Я так вирішив, не міг інакше. Можливо для когось досі важливо отримати додатковий день до відпустки за донорство чи зробити безкоштовно аналіз крові. Але для мене цінність в іншому - допомагати людям, особливо у час війни, коли стільки біди і горя поруч, - поділився про своє Дем’ян Блащук.

Серед активних донорів й інші наші працівники. Це голова профкому Товариства Олексій Гаврилов, інженери групи технічного аудиту Вінницьких МЕМ Олена Брига та Андрій Бабій, диспетчер Вінницьких ЦЕМ Роман Зварич і працівники цієї структурної одиниці електромонтер Павло Євстигнєєв, інженер Ірина Мельничук та фахівець групи формування корисного відпуску Світлана Кирилова, електромонтери Літинської дільниці ВЦЕМ Максим Кваснюк та Олександр Воїнов, головний інженер Могилів-Подільських ЕМ Сергій Малярчук, електромонтер з експлуатації лічильників Могилів-Подільських ЕМ Наталія Басистюк, старший майстер I групи Хмільницької дільниці Олександр Слободянюк, майстер II групи Хмільницьких ЕМ Дмитро Рибак, електромонтер Хмільницьких ЕМ Валерій Горобчук, водій ОВБ Хмільницьких ЕМ Євгеній Волосенко та інші. Востаннє до благодійного збору крові долучилося понад 300 працівників нашого підприємства.

ЩИРА ПОДЯКА УСІМ, шановні енергетики, а також тим, хто ще планує стати безкорисливими цілителями та рятівниками життя!

До речі, стати донором може кожна дієздатна людина віком від 18 років. Серед обов’язкових вимог: маса тіла не менше ніж 50 кг і відсутність протипоказань до донорства.

І не забуваймо, що ОДИН донор крові здатен врятувати ТРИ ЖИТТЯ!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Share: