News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Енергетики Калинівських ЕМ - про роботу і відпочинок_0

Енергетики Калинівських ЕМ - про роботу і відпочинок

13 October 2017

Нещодавня біда у Калинівці багатьох вибила із сталого ритму життя. Енергетики місцевих електричних мереж досі долають її наслідки, адже значного руйнування зазнали  виробничі приміщення та й власні оселі  багатьох  працівників  дещо ушкоджено. За словами директора Аркадія Мульського, ця  біда, як ніколи ще більше згуртувала колектив.

- Поступово долаємо ці негаразди, латаємо дірки, налагоджуємо  виробничий побут. Люди працюють у звичному режимі, сумлінно виконують поставлені задачі, забезпечують ефективну і безперебійну роботу з поставки електроенергії  місцевому населенню. Тож всі нині активно  у роботі, - сказав Аркадій Мульський.

Прес-група Товариства нещодавно  була у Калинівці, про що, власне, вже повідомлялося. Поспілкувавшись тоді з керівництвом електромереж та  з працівниками, переконалися, що наших людей ніколи ніяка біда не здолає, бо вони - міцні духом, насамперед, генетично. Ще й добре навчені життям єднатися до купи, коли є перешкода,аби  здолати  її  гуртом.

- Тільки так, не інакше!  Тільки спільно, разом, з чітким  розумінням загальної потреби, із взаємовиручкою! Тільки так можна здолати будь-що!  Щиро віримо в найкраще  нашої Калинівки, нашої Вінниччини та країни. Знаємо, що все буде добре, як було зовсім нещодавно,ще до вибухів на військових складах,  коли ми спільно з колективом та нашими дітьми  їздили до Київської області, у Демидів. Там відвідали місцевий контактний зоопарк, пораділи спілкуванню з живою природою, просто безтурботно відпочили і набралися сил для подальшої роботи. Щоправда, ми  не знали тоді, що доведеться працювати в екстремальних умовах. Але нічого, все вже позаду, а от гарні спогади про відпочинок маємо на довго. Якщо можна, покажіть наші фотографії всім іншим колегам-енергетикам. Тим  ми хочемо просто сказати, що життя – прекрасне за будь-яких обставин! – висловив таке бажання  інженер ВТГ Калинівських ЕМ, голова цехкому первинної профспілкової організації  Віталій Негода.

Тож, виконуємо прохання і викладаємо  фото. Всім  гарних святкових вихідних, доброго настрою, миру і затишку у колективному та родинному колі.

Share: