News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Енергетики відвідали вихованців Прибузької школи-інтернату_0

Енергетики відвідали вихованців Прибузької школи-інтернату

27 December 2017

Сьогодні представники управління ПАТ «Вінницяобленерго», а саме директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко, начальник служби транспорту і логістики Віталій Мазур, начальник відділу матеріально-технічного забезпечення Максим Лисий та прес-група Товариства відвідали Прибузьку спеціальну загальноосвітню школу-інтернат у с. Агрономічне Вінницького району.

- Ми є шефами цього дитячого закладу і частенько їх провідуємо, допомагаємо чим можемо. Щодо сьогоднішньої поїздки, то це, по-суті, вже стало традицією приїжджати сюди перед новорічними святами, оскільки діти так чекають на дива. Не знаю, чи здивуємо, але точно привітаємо та передамо подарунки, фрукти, солодощі, - сказав Сергій Даниленко по дорозі до школи-інтернату.

Коли ж прибули на місце - на зустріч одразу вибігли діти і запросили до актової зали. Там, власне, і відбулась зустріч енергетиків з вихованцями та педагогічним колективом. Хлопчики та дівчатка підготувалися серйозно, влаштували невеличке святкове привітання з усіма новорічними атрибутами - ялинкою, Святим Миколаєм, сніжинками, зайчатами та іншими казковими героями. Наприкінці подякували гостям за шевську допомогу та подарували їм вітальні новорічні листівочки і картину-вишиванку.

- Все це наші діти старанно виготовили на уроках творчої майстерності та не могли дочекатися, коли вам подарують. А тепер ви бачите ці усміхнені обличчя, цю радість! Цим все сказано. Наші дітки завжди чекають на вас. Коли ви приїжджаєте та ще з подарунками, то це для них справжнє свято. Щиро дякуємо, - сказала під час спілкування з енергетиками директорка школи – інтернату Ніла Правдюк.

Сергій Даниленко від імені генерального директора ПАТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука та всього колективу Товариства також щиро привітав діток і педагогів з новорічними святами, побажав їм здоров’я, радості, здійснення найзаповітніших мрій. До того ж запевнив, що енергетики і надалі надаватимуть вихованцям свою посильну допомогу. Скажімо, нині добудовується веранда в одному із спальних корпусів і є потреба в будматеріалах, зокрема, в облицювальній плитці. Школа, за словами педагогів, сама з цим не впорається. Шефи уважно оглянули місце забудови і взяли цей факт на замітку. Крім того, пообіцяли ще й вирішити питання з освітленням, яке час від часу потребує втручання спеціалізованих фахівців, а саме електромонтерів. Тож до дітей Прибузької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату приїдемо ще не раз. І це прекрасно, бо як сказав один із світових класиків - «здійснюйте добро, поки існуєте».

Share: