News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Енергетики Вінниччини зустріли професійне свято вагомими показниками в роботі _0

Енергетики Вінниччини зустріли професійне свято вагомими показниками в роботі

23 December 2014

ПАТ “Вінницяобленерго” - одне з провідних підприємств енергетичного комплексу України,  що постійно розвивається, модернізується та виконує свою місію у наданні електричної енергії. Нині воно обслуговує понад 770 тис. споживачiв, а саме 1,38 тис. - промислових, 1,34 тис. - сiльгоспспоживачiв та 750 тис. побутових. За 11 місяців поточного року підприємством для потреб вінничан було закуплено в ДП “Енергоринок” 2 млрд. 4212 млн. 452 тис. Квт годин електроенергії на загальну суму 901 млн.грн., підтримано  розрахунки за куповану електроенергію на 100-відсотковому рівні.

За цими цифрами  - титанічна праця майже 5-ти тисячного персоналу Товариства - техніків, інженерів, електромонтерів, диспетчерів, управлінців,  помножена на професіоналізм. І так з року в рік. Щоправда 2014-ий видався вкрай складним та напруженим для енергетиків Вінниччини. Але, долаючи труднощі в нестабільній економічній та суспільно-політичній ситуації  все ж вдалося  зустріти  своє професійне свято із вагомими здобутками.

Саме на цьому наголошувалося під час урочистостей з нагоди Дня енергетика, що відбулися днями в управлінні ПАТ “Вінницяобленерго”. На  адресу енергетиків  линули численні вітання від представників влади та громади держави, області та міста Вінниці. Серед почесних гостей, зокрема, були народний депутат України Сергій Кудлаєнко,  заступник голови  профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександр Давиденко,  директор житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації Анатолій Вакар, заступник головного державного інспектора України з енергетичного нагляду в Південно-Західному регіоні Михайло Петровський, президент ЗЕА «Новосвіт» Олександр Нікіторович, президент ТОВ «Енергоінвест» Володимир Житник та інші.

Разом з керівництвом Товариства на чолі з генеральним директором Андрієм Поліщуком  вони привітали  кращих працівників енергетичної сфери області та її ветеранів праці, нагороджуючи їх почесними відзнаками, грамотами, грошовими винагородами.

Так, за багаторічну сумлінну працю на підприємстві, визначний особистий внесок у зміцнення енергетичної галузі знаком  ”Відмінник  енергетики України” відзначено  директора вінницьких ЕМ Віталія Ковальчука, почесними  грамота Міненерговугілля України- контролера енергозбуту Літинських ЕМ Наталію Квартич, генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго”Андрія Поліщука та директора з правової роботи Товариства  Руслана Кравця.

Званням “Почесний енергетик ПАТ ”Вінницяобленерго“ удостоєно директора з охорони праці ПАТ ”Вінницяобленерго“ Сергія Козака, начальника центральної диспетчерської служби ПАТ ”Вінницяобленерго“ Василя Поліщука, головного інженера СО «Вінницяенергоналадка» Ігоря Шевчука та ще 5-тьох працівників та ветеранів структурних одиниць Товариства.

Крім того, з нагоди професійного свята на Дошку Пошани ПАТ  ”Вінницяобленерго“ занесено 36 найкращих його працівників.

Share: