News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Енергетики вітали ветеранів_0

Енергетики вітали ветеранів

09 May 2017

У 72-річницю Перемоги над фашизмом у Вінницькому обласному клінічному госпіталі для ветеранів відбулося святкове привітання учасників бойових дій Другої світової війни. Відвідувати ветеранів у День Великої Перемоги вже стало доброю традицією. Тому енергетики щороку стараються це робити. Участь у заході взяли представники влади та меценати. Серед них і представники ПАТ “Вінницяобленерго”, а саме директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко та директор з персоналу Віталій Хребтій. Від імені енергетиків області вони привезли подарунок і побажали ветеранам здоров’я, довгого віку та миру. Як правило, даруємо їм необхідну для комфортного перебування на лікуванні в обласному клінічному госпіталі побутову техніку.

Сьогодні керівництво міста та області привітало вінницьких ветеранів. Захисникам вручили Почесні грамоти Вінницької міської ради та її виконавчого комітету і грошові преміями. Серед них і нашого колишнього колегу, тепер пенсіонера-ветерана, Олександра Гусєва.

Share: