News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Фінал Х Спартакіади визначив переможців_0

Фінал Х Спартакіади визначив переможців

08 June 2015

  В смт Літин на базі місцевого спортивного комплексу пройшов фінал ювілейної  Х Спартакіади ПАТ “Вінницяобленерго”.

 Урочистим було відкриття змагань, коли  під козацький  марш в одну шеренгу вишикувалися  фіналісти - 10 команд - учасниць.  Директор з персоналу Віталій Хребтій нагадав всім про історію зародження такої традиції.

- Вона триває з 2006 року, коли на базі Літинських електромереж відбулась перша наша Спартакіада. Тоді в ній взяли участь 13 команд. З кожним роком склад її учасників зростав, а перемоги - примножувались. І вже в ювілейній, 10-ій спартакіаді взяли участь 30 команд. До фіналу дійшли - найкращі. От сьогодні вони і покажуть, на що здатний спортивний дух і командне стремління до перемоги, - зазначив Віталій Хребтій та  запросив до вітального слова гостей, які прибули підтримати енергетиків. Це керівництво району, директори районних електромереж на чолі з генеральним директором Товариства Андрієм Поліщуком, гості з Києва.

 Андрій Поліщук, зокрема, висловив думку, що командний дух енергетиків Вінниччини — непереможний ні в роботі, ні в спорті.

  - Наші ювілейні спортивні змагання проходять в досить важкий для країни час. Але ми з вами розуміємо, що командний дух здатен перемогти все і допомогти у  виконанні як спортивних, так і професійних завдань.Тому ніколи не буде зайвим його загартування.  Наша Спартакіада це доводить. Дякую всім учасникам за розуміння. Ви робите гарну справу, - сказав очільник енергетиків області.

  Від імені центрального комітету  «Укрелектропрофспілки» учасників змагань привітав  заступник голови цього відомства  Олександр Давиденко.

 - Дуже приємно, що на вашому підприємстві багато уваги приділяється спорту.  Саме спорт  вас об'єднав. Ви — одні із найкращих і не випадково вирішено, що  в вересні поточного року переможці нинішніх змагань поїдуть на  Всеукраїнську спартакіаду працівників промислової сфери  та транспорту, представляючи там енергетиків нашої країни, - повідомив про цікаву звістку профспілковець.

  Побажав успіху спортсменам і голова Літинської районної ради Віталій Мельник.

  - Спорт- надзвичайно велика справа і радий, що під керівництвом  директора  Літинських районних електромереж Бориса Токаря  наші місцеві енергетики також беруть активну участь в цій справі, демонструючи ще й гарні спортивні результати, - зазначив Віталій Мельник.

 Не обійшлося і без  музичного вітання від хору працівників Літинських ЕМ  та запашних кораваїв від гостинних господарів.

 А далі були  змагання.  Свою спортивну майстерність, фізичну силу, мужність та витривалість  енергетики  показали у футболі, волейболі, настільному тенісі, перетягуванні канату, гірьовому спорті, шашках та шахматах.

 Усі результати зафіксовано у таблиці (див. нижче).

  Перше загальнокомандне місце посіла команда ВВЕМ. Друге - команда Управління Товариства. Третє - Замостянські ЕМ. 

 Усі переможці спартакіади отримали дипломи та медалі, а команди - переможці - пам’ятні кубки.

 Вітаємо всіх  і до нових стартів! 

РЕЗУЛЬТАТИ

 фінальних  змагань

Гирьовий спорт (24 кг)                                                      

1.Курочка М. П., Літинські ЕМ 

2.Кудрань Ф.Р., Немирівські ЕМ              

3.Поліщук Ф.І., Чечельницькі  ЕМ

Настільний теніс

1.Семесенко Анатолій., ВВЕМ

2. Іваніка Василь, Мог-Подільські ЕМ

3. Клюка Михайло, Управління

Міні – футбол

1. ВВЕМ

2. Мог-Подільські ЕМ

3. Літинські ЕМ

Канат

1. ВВЕМ

2. Хмільницькі ЕМ

3. Літинські  ЕМ

Шахи

1. Чайка Віктор, Замостянські ЕМ

2. Хохлов Юрій, ВВЕМ

3. Савіцький Віталій, Управління

Шашки

1. Борячук В.В.,  Управління

2. Петришин А.П.,  Чечельницькі ЕМ

3. Заграбчук В.В.,  Хмільницькі  ЕМ

Волейбол

1. Управління

2. Замостянські ЕМ

3. ВВЕМ 

Загальні із кількістю набраних балів

1.ВВЕМ – 75,5

2.Управління - 70

3.Замостянські ЕМ – 48

4.Літинські ЕМ  - 44,5

5.Мог-Подільські  ЕМ – 43,5

6.Чечельницькі  ЕМ - 41

7.Хмільницькі ЕМ – 39, 5

8.Ямпільські ЕМ – 30,5

9.Піщанські ЕМ – 27

10.Немирівські ЕМ – 19

Share: