News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Графіки відключень електроенергії і де їх знайти?!_0

Графіки відключень електроенергії і де їх знайти?!

22 May 2024

Друзі, давайте поговоримо з Вами, щодо інформації про графіки відключень електроенергії і де її знайти.

Нагадаємо, що НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo визначає ліміти споживання електроенергії для кожного регіону.

Графіки відключень розробляють та впроваджують безпосередньо ОСР. Тобто ми)

Коли НЕК "Укренерго" доводить ліміти споживання для Вінницької області, ми визначаємо години застосування ГПВ.

Години обираємо теж не просто так. Систематично ми проводимо заміри де вимірюємо піки споживання електроенергії по Вінниччині взимку, влітку та щомісяця.

Ці заміри використовуємо при побудові графіка.

Аби "вписатися" в необхідні ліміти від Укренерго нам необхідно обмежити споживання тоді, коли воно, згідно замірам, більше ніж в дозволили Укренерго, бо як ми вже знаємо, зараз з генеруючими потужностями у нас біда...

Як тільки маємо інформацію про застосування ГПВ - одразу пишемо про це на сайті в розділі "Новини" або на сторінці у фейсбук. 

Після того як ви побачили звістку про обмеження варто:

☝️Зайти на наш офіційний сайт. Там у розділі "Інформація про черги графіка погодинних відключень (ГПВ)" опубліковано орієнтовний графік ГПВ та інформацію щодо черг ГПВ:

Просто скачайте файл на сторінці, знайдіть там свою адресу і чергу по ній. Потім подивіться години ймовірного відключення світла у таблиці.

⚡️Також на нашому сайті, у розділі "онлайн графік погодинних відключень", за допомогою пошуку по адресі можна побачити заплановані відключення електропостачання для вас індивідуально:

У відео  невеличка інструкція від нас 🫶

P.S. Друзі, наголошуємо, що під час війни, у інформаційному полі дуже багато різноманітних вкидів, котрі так необхідні нашому підступному сусіду😡. Тож не дамо йому порадіти!

Використовуймо лише офіційні джерела або ЗМІ, котрі під новиною посилаються на джерело.

У випадку з ГПВ, можете довіряти тим ЗМІ, котрі посилаються на АТ "Вінницяобленерго"!

Переможемо темряву разом 🩵💛

Share: