News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Хоч навчання збігає, зате знань — прибуває_0

Хоч навчання збігає, зате знань — прибуває

20 June 2014

В Учбовому центрі ПАТ “Вінницяобленерго” завершують своє навчання з підвищення кваліфікації дві групи робітників Товариства, а саме машиністи та контролери енергозбуту. Про це повідомив директор центру Олександр Бірюков. 

Також він проінформував, що загалом в центрі ведеться підготовка та перепідготовка не лише працівників ПАТ “Вінницяобленерго”. Тут можуть також навчатися ще й представники інших енергетичних підприємств з різних областей нашої держави. 

- Можемо і готуємо фахівців 23 спеціальностей. За рік вдається підготувати 236 чоловік. Навчання передбачає курс як теоретичних, так і практичних занять. Наприклад, щодо останніх, то це може бути монтаж дротів, обслуговування приладів обліку, також робота на лінії електропередач. Для проведення практичних занять навіть маємо чудовий полігон. Теорії ж навчаються або оновлюють з неї свої знання в зручних учбових та лабораторних класах центру. Таким чином, всі наші слухачі мають змогу поновити знання, підняти їх рівень, вдосконалити навички, а початківці- набратися професійних знань та випробувати їх згодом на практиці.
По закінченню навчань кожному видається свідоцтво, яке дає право відчувати себе більш впевнено під час кваліфікаційної атестації, - розповів Олександр Бірюков. 

Також, за словами директора учбового центру, тут працюють досвідчені викладачі. Більшість з них - високопрофесійні спеціалісти ПАТ “Вінницяобленерго”. Крім того, до викладання запрошують й інших фахівців. Нині таких 63 особи.

Share: