News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Конференція трудового колективу_0

Конференція трудового колективу

05 April 2013

У ПАТ «Вінницяобленерго» відбулись конференції трудового колективу та профспілкова.

На конференції трудового колективу підсумували виконання Колективного договору Товариства на 2011-2013 роки за 2012 рік.

Колективний договір є важливим фактором для забезпечення успішної виробничої діяльності Товариства.

Генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Юрій Петрович Касіч у своїй доповіді підвів підсумки виконання Колективного договору за 2012 рік, проінформував про фінансово-економічний стан Товариства, виконання виробничих планів і завдань та зобов’язань Дирекції.

Товариство приділяє значну увагу соціальним питанням, співпрацює з профспілковим комітетом, що дає потужний імпульс в роботі і вагомий результат.

За висновками комісії, що розглянула виконання Колективного договору ПАТ «Вінницяобленерго» на 2011-2013 роки, усі пункти Колективного договору за 2012 рік виконані.

Були розглянуті питання про внесення змін до Колективного договору шляхом викладення його у новій редакції, обраний новий склад Комісії по трудових спорах, обрано членів Ради ветеранів енергетики ПАТ «Вінницяобленерго».

На профспілковій конференції обрано профком та голову профспілкового комітету первинної профспілкової організації ПАТ «Вінницяобленерго»

Головою профспілкового комітету було обрано Вдовиченка Олександра Васильовича. Затверджено склад контрольно-ревізійної комісії, Августинович Валентина Анатоліївна обрана головою комісії.

Share: