News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Нагорода знайшла свого героя_0

Нагорода знайшла свого героя

05 May 2015

В колективі управління ПАТ “Вінницяобленерго” приємна новина.  Відповідно до наказу Всеукраїнського об’єднання «Країна»  №4  від  3 квітня   2015 року медаллю «За оборону рідної держави» нагороджено заступника начальника служби програмного супроводу Сергія Бурбело, який брав участь в АТО у складі  добровольчого батальойну “Айдар”.

 - Всеукраїнське об’єднання громадян «Країна» в знак подяки від громадян України у 2014 році заснувало дві медалі: «За оборону рідної держави» — для нагородження учасників АТО і «За гідність і патріотизм» — для нагородження волонтерів та тих, хто зразково виконав  свій службовий обов’язок. Це -  недержавні загальноукраїнські відзнаки з особливим статусом. Скажімо, медаллю «За оборону рідної держави» нагороджуються особи, які в надзвичайних  умовах  виявили активну громадянську позицію, проявили мужність та самовідданість. Понад 2,5 тисяч українців вже нагороджено цією медаллю. Серед них - чимало  вінничан, а саме  волонтери АТО Сергій Моргун та Ігор Ісаков, загиблий 2 грудня 2014 року герой - айдарівець  Олександр Захарчук та інші. Медаллю  «За гідність і патріотизм» було нагороджено і екс-голову Вінницької ОДА Анатолія Олійника,  - інформували в  ГО Всеукраїнське об’єднання «Країна».

Варто додати, що Сергій Бурбело і після перебування в зоні АТО досі не  байдужий до людської біди. Нині, вже як волонтер, він разом з дружиною Світланою, також учасницею бойових дій в АТО, організовують і майже щомісяця відвозять  захисникам та дітям інтернату в Луганську область продукти, медикаменти, теплий одяг.

Колектив Товариства щиро вітає Сергія Бурбело з такою нагородою. Ми горді від того, що працюємо з вами.  Ваш патріотизм гідний наслідування!

Щастя вам, міцного здоров′я, успіхів у роботі та всіляких життєвих гараздів. Слава Україні! Героям Слава!

Share: