News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Нагороди знайшли енергетиків вдома_0

Нагороди знайшли енергетиків вдома

21 September 2015

Вже повідомлялось про участь енергетиків Вінниччини у ХХ ювілейній  Всеукраїнській міжгалузевій Спартакіаді трудящих промислової сфери та транспорту, яка на початку вересня проходила в Коблево Миколаївської області. Там  у складі збірної команди двадцять троє  наших колег захищали  спортивну честь галузі. Суперничали  з іншими учасниками в 5-ти видах спорту: волейболі, футзалі, настільному тенісі, шашках, гирьовому спорті та показали гарні результати. Зокрема вибороли у металургів та гірників 1 місце з футзалу, отримали 4 та 5 місця за гру  в теніс та волейбол,  завоювали 7 місця в змаганнях з шашок і підняття гирь. У загальнокомандному підсумку наша команда посіла почесне 4 місце.

Нагадування про це прозвучало у ході  урочистостей з нагоди вручення нагород переможцям та учасникам Спартакіади. Подія відбулась  в управлінні ПАТ “Вінницяобленерго” за участі керівництва Товариства - генерального директора Андрія Поліщука, директора з персоналу Віталія Хребтія, голови профспілкового комітету Олександра Вдовиченка та гостя з Києва, а саме заступника голови ЦК профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександра Давиденка. Він висловив вінницьким енергетикам  свою вдячність за участь у спартакіаді та вручив грамоти і  нагороди. Серед них і подяки, зокрема, Андрію Поліщуку “за особистий внесок  у справу розвитку фізичної культури та спорту, організацію та участь у фінальних змаганнях   ХХ ювілейної  Всеукраїнської  міжгалузевої Спартакіади трудящих промислової сфери та транспорту”.

А ще Олександр Давиденко повідомив, що  “Укрелектропрофспілка” в червні наступного року має намір організувати  нову Спартакіаду в Коблево, куди планує запросити  400 учасників зі всієї України. Тому порадив вінничанам не розслаблятися та плідно до неї готуватися.

- Ви вже знаєте, як це бути переможцями. То ж, так тримати! Бажаю вам не розслаблятися и перейти на вищий рівень. Впевнений, що адміністрація підтримає вас в такому стремлінні, оскільки має розуміння та всіляко  сприяє розвитку фізичної культури та спорту у вашому Товаристві. Маю надію, що наступного року ми знову нагороджуватимемо найкращих, - резюмував Олександр Давиденко.

Share: