News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Наші працівники взяли участь у Міжнародній онлайн-конференції_0

Наші працівники взяли участь у Міжнародній онлайн-конференції

07 June 2021
Днями в онлайн форматі відбулась VIII Міжнародна науково-практична конференція «Безпека та здоров’я на роботі – 2021: Час змін». Участь у ній взяли представники великих промислових підприємств України, Держпраці, Федерації роботодавців України, Федерації профспілок України, Міжнародної Організації праці, ЄСОП, ЗВО, понад сорок міжнародних і вітчизняних спікерів з Канади, Великобританії, Польщі, Португалії. Долучилися до роботи конференції і працівники нашого Товариства, зокрема, директор з охорони праці Володимир Віштак та заступник начальника служби охорони праці Сергій Козак. За словами Володимира Вішака, програма конференції була доволі розгорнутою.
- Йшлося, зокрема, про реформу законодавства з безпеки та гігієни праці і нову систему управління безпекою та здоров’ям працівників; про експертизу обладнання підвищеної небезпеки; про систему забезпечення здоров’я працівників та інше. Доволі цікавими були два практикуми щодо виявлення професійних небезпек та практики впровадження управління ризиками в системи управління ОП підприємств, а також майстер-класи з питань психології безпеки, роботи з підрядниками, розслідування інцидентів, виконання робіт на висоті. Вдалось переглянути також низку презентацій, відеосюжетів із виробничих майданчиків про поліпшення умов праці та зниження ризиків, прослухати конструктивні дискусії та обговорення від провідних експертів у сфері безпеки праці та здоров'я на виробництві. Загалом конференція видалася корисною для спеціалістів в галузі охорони праці. Це дуже своєчасна та важлива ініціатива, організована журналом “Охорона праці”, Державною службою праці України та ESOSH. Ми отримали чимало нової необхідної для роботи інформації, практичні рекомендації щодо впровадження керування ризиками небезпек на робочих місцях. Все це обов’язково буде застосовано в роботі та поширено в структурних підрозділах нашого Товариства, - розповів Володимир Віштак.
Share: