News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Наші юристи - завжди на варті закону та захисту прав_0

Наші юристи - завжди на варті закону та захисту прав

08 October 2015

В ПАТ “Вінницяобленерго” сумлінно працюють та виконують свої посадові обов'язки 47 юристів. Це - працівники відділу правового забезпечення Товариства, юрисконсульти в усіх його структурних одиницях.  У день свого професійного свята вони  отримали численні вітання. Від імені колективу компанії їх, зокрема, привітала і директор  комерційний Ганна Пістружак.

- Шановні працівники Феміди!  З року в рік ви забезпечуєте юридичний супровід господарської діяльності нашого Товариства та усіх його структурних підрозділів. Виконуєте це професійно, грамотно та з великою відповідальністю. Дякуємо вам за  роботу!  А ще бажаємо міцного здоров'я, успіхів, професійної удачі! Нехай Фортуна завжди буде на вашому боці та допомагає вигравати справи у судах. Нехай і надалі множаться досягнення, зростає повага від колег та опонентів,  стверджується  принцип верховенста права, - сказала вона.

За гарні показники в роботі, професіоналізм і з нагоди свята  Ганна Пістружак вручила також Почесні грамоти ПАТ “Вінницяобленерго” директору з правової роботи Руслану Кравцю та його заступниці Тетяні Мацедонській. Крім того, повідомила ще й  про преміювання найкращих юристів Товариства.

Інформаційна довідка: День юриста в незалежній Україні відзначається  з 1998 року згідно Указу  Президента України “Про день юриста”.

Share: