News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Настав час передачі показів електролічильника_0

Настав час передачі показів електролічильника

29 May 2020
Шановні побутові споживачі!
Нагадуємо про час передачі показів лічильника. Цього разу він триватиме від 30 травня і до 3 червня включно. Зважаючи на епідеміологічну ситуацію пропонуємо низку найзручніших дистанційних способів передачі, які функціонують в онлайн-режимі. За їх допомогою Ви зможете і передати покази для звіту за використану електроенергію, і переглянути баланс по вашому особовому рахунку без необхідності відвідування електромереж.
Передача показів через чат-боти в месенджерах Viber та Telegram.
Для реєстрації в чатах достатньо обрати найзручніший з них,  ввести номер мобільного телефону (одноразово) та наприкінці кожного місяця передавати актуальні покази лічильника.
(У користувачів чат-ботів з’являться можливості: нагадування щодо строків подачі показів; прикріплення фотографії лічильника для уникнення неправильно виставлених рахунків; отримання інформації щодо заборгованості за сплату електроенергії, можливого подальшого відключення, планових відключень, аварійних відключень та термінів їх усунення, зміни тарифів та законодавства в галузі енергетики.)
Сервіс передачі показів через особистий кабінет, що на web-сайті https://svitlo.voe.com.ua/
Зазначені способи та решта інших - на сайті нашого підприємства https://voe.com.ua/sposoby-peredachi-pokaziv
Шановні споживачі, не зволікайте, адже вчасна подача показів - це гарантія точності й коректного нарахування платежів за спожиту електроенергію, а також Вашого спокою.
Будьте здорові і дякуємо, що Ви з нами!
Share: