News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Навчання керівників в учбовому центрі Товариства._0

Навчання керівників в учбовому центрі Товариства.

06 February 2024

🧑‍🏫В Учбовому центрі (далі - УЦ) АТ "Вінницяобленерго" проводяться навчання з питань охорони праці і пожежної безпеки для працівників керівного складу Товариства. УЦ має право їх проводити згідно Декларації, погодженої керівництвом нашого підприємства та відповідними державними органами.

Організація та проведення подібних занять відбуваються за графіком у відповідності до затверджених навчальних планів і програм за погодженим розкладом. Про це повідомив директор УЦ Сергій Скрипник.

За повідомленням, лекції безпосередньо проводять викладачі служби Охорони Праці і, зокрема, на такі теми: законодавство України про ОП; безпека праці в галузі; психологія безпеки праці; надання домедичної допомоги потерпілим у разі НВ; основи гігієни праці та виробничої санітарії.

- Слухачі також мають можливість поновити свої знання з пожежної безпеки, електробезпеки, енергозбереження, вибухонебезпеки та вибухозахисту. А у навчальному кабінеті механізації і транспорту досвідчені представники Служби транспорту і логістики завжди можуть навчити правилам охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв та іншого відповідного обладнання. Практичні заняття з надання домедичної допомоги потерпілому у разі нещасного випадку із відпрацюванням практичних навичок на тренажері-манекені „ТАРАС” відбуваються, зазвичай, у останній день навчань. Майстер УЦ відпрацьовує з групою слухачів все те, чому вони у нас навчилися. По закінченню навчання слухачі обов’язково екзаменуються. Результати екзаменів заносяться до листів оцінювання членами комісії з перевірки знань. Успішність навчання працівників АТ "Вінницяобленерго" в УЦ фіксується у відповідних протоколах, які долучаються до справ груп. А тим, хто успішно складає іспити - видається посвідчення встановленого зразка, - розповів керівник УЦ Товариства.

Share: