News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Навчання працівників з питань мотивації та оплати праці_0

Навчання працівників з питань мотивації та оплати праці

28 July 2015

28 липня 2015 року було проведено інформаційно-консультаційне заняття з працівниками, які опікуються мотивацією та оплатою праці в структурних одиницях. Мета навчання - організація на належному рівні питань мотивації та оплати праці в структурних одиницях Товариства та забезпечення виконання вимог чинного законодавства.

В семінарі взяли участь економісти структурних одиниць. Відкрив семінар директор з персоналу Віталій Хребтій. Начальник відділу мотивації та оплати праці Сергій Побігай та заступник начальника відділу мотивації та оплати праці Оксана Сидорович в своїх виступах висвітили основні питаня занять. А саме, обговорення змін і доповнень до постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2001р. №1266 «Про обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням» в зв’язку з викладенням її в новій редакції від 26 червня 2015 року; організацію та ведення підсумованого обліку робочого часу чергового персоналу в Товаристві; питання з нормування праці.

На завершення були підведені підсумки інформаційно-консультаційного заняття, надані відповіді на запитання його учасників та визначено напрямки роботи в подальшому.

Share: