News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Навчання, як стимул до досконалості _0

Навчання, як стимул до досконалості

22 October 2015

22 жовтня в управлінні Товариства розпочав свою роботу дводенний семінар для заступників директорів районних електричних мереж з енергозбутової роботи. Організатори навчання - комерційна дирекція ПАТ “Вінницяобленерго”. Головна мета заходу - оптимізація роботи персоналу, підвищення рівня його теоретичних знань і практичних навичок в рамках переходу компанії до стимулюючого регулювання.

- Подібне навчання організовано для того, аби персонал компанії розумів головні завдання такого процесу і заздалегідь був підготовленим до нього. Адже вже точно відомо, що з 1 січня 2016 року ми переходимо на стимулююче регулювання. Це - абсолютно інша модель роботи Товариства. Тому маємо чітко все зрозуміти, добре все вивчити і далі у повній готовності приступити до злагодженої праці, що направлена виключно на якісний результат, - наголосила директор комерційний Товариства Ганна Пістружак під час відкриття семінару.

Крім того,  директор комерційний доповіла присутнім про підсумки роботи Товариства за 9 місяців поточного року. При цьому зробила акцент на одному із пріоритетних напрямків роботи компанії, а саме роботі з клієнтами та підвищенні якості обслуговування споживачів електроенергії.

У перший день семінару його учасники прослухали також виступи на теми організації рейдової роботи, способів крадіжки електричної енергії та методів їх виявлення, порядку розгляду актів порушень ПКЕЕЕ, планування роботи інженерів енергоаудиту, організації та контролю виконання планів, проведення технічних перевірок тощо. Їх, зокрема, провели заступник директора комерційного з постачання електроенергії Ірина Агеєва, начальник відділу по роботі з побутовими споживачами електроенергії Ірина Іванова,  провідний інженер оперативно-аналітичного відділу ПЗА Сергій Кобзін,  провідний інженер з технічного аудиту енергоінспекції  Іван  Дученко, керівник групи енергоаудиту Олександр Полока, заступник начальника управління справами Інна Бойко.  

23 жовтня семінар продовжить свою роботу. Загалом, за словами Ганни Пістружак, до кінця поточного року Товариство проведе ще не одне подібне навчання. Зокрема плануються вони  для інженерів і контролерів усіх 28-ми  структурних підрозділів ПАТ “Вінницяобленерго”.

Share: