News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Незабутній світ львівської краси_0

Незабутній світ львівської краси

02 July 2015

Наприкінці першого місяця літа колективу СО «Крижопільські ЕМ» випала чудова нагода побувати у Львові, який вразив своєю красою та неповторністю.

Про це повідомила секретар Крижопільських ЕМ Наталія Гаврилюк.

Зокрема поділилася власними враженнями від побаченого.

- Вулички цього величного міста щоразу відкривали перед нами якусь неймовірну площу чи проспект.  Все довкола чарувало своєю красою і неповторністю. Кожна вулиця, парк чи будинок вартий уваги, все має свою власну історію. І все береже таємниці та загадки... Під час нашої подорожі ми встигли побачити чимало цікавого. Мандрівка  розпочалася з  музею «Личаківський цвинтар». Тут кожен пам’ятник — це витвір  мистецтва. А неподалік площі  “Ринок” - подивилися унікальну аптеку - музей, яка працює вже 270 років. Інтер'єр її практично не змінився від часу заснування: на масивних дубових полицях скляний та порцеляновий аптечний посуд, у підвалах зберігається цікава колекція старовинного фармацевтичного обладнання. Унікальним є і парк «Високий замок» з оглядовим майданчиком висотою у 413 метрів.  Аналогів Замковій горі, на якій побудований Високий замок, немає у всій Європі. Звідси відкриваються чудові види на мальовничі краєвиди старовинного Львова, які не залишать байдужим жодного з відвідувачів. І ще одна візитка міста, про яку просто неможливо не згадати − це напрочуд запашна львівська кава. Подібну за смаком можна знайти хіба що в столиці Австрії. Сучасні  львівяни склали чудову приказку: «Все починається з кави – ранок, справи, кохання». І вони мають рацію! Чимало ще цікавих та визначних місць довелось відвідати нам у Львові. Всі учасники подорожі отримали масу  позитивних емоцій та незабутнііх вражень, - розповіла Наталія Гаврилюк.

Також попросила від імені колективу Крижопільських ЕМ висловити щиру вдячність за допомогу в організації даної поїздки первинній профспілковій організації ПАТ «Вінницяобленерго», а саме Олександру Вдовиченку,  і  юрисконсульту Крижопільських ЕМ Аллі Олійник, яка змогла згуртувати колектив та організувати комфортні умови поїздки. 

Share: