News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Оратівські енергетики провели шашкові змагання_0

Оратівські енергетики провели шашкові змагання

18 December 2017

У минулі вихідні  в актовому залі Оратівських електричних мереж відбулися шашкові змагання серед працівників і ветеранів електричних мереж та членів їх сімей. Ініціатором такого спортивного дійства виступила  голова цехового комітету Лариса Бойко. Разом з колегами по роботі  присвятили  змагання професійній даті - Дню енергетика. Свято вже незабаром – 22 грудня.

Про це повідомив у листі до прес-групи Товариства директор Оратівських ЕМ Віталій Мацевич.

- Грою в шашки  захоплюється багато наших працівників, адже ця гра формує впевненість у собі, у своїх здібностях, розвиває пам'ять, увагу, логічне мислення, а також відточує почуття колективної організованості, що вкрай важливо для професії енергетика. Боротьба була цікавою та напруженою. Інтрига зберігалася до останнього туру. У підсумку, набравши 9 очок із 12 можливих, перше місце виборов Петро Голдун, водій електричних мереж.  Другим був Андрій Ліхоткін, син інженера-програміста електричних мереж. Він набрав 8,5 очок. Хлопчик навчається у 4 класі місцевої школи і одночасно  є вихованцем  шахово-шашкового гуртка районного будинку дитячої творчості. До речі, в цьогорічних районних змаганнях Андрій  виконав нормативи другого спортивного розряду з шашок. А водій електричних мереж Григорій Шевчук набрав 8 очок і посів третє місце. Гарні результати в грі показав також ветеран-енергетик з 46-ріним стажем роботи в нашій галузі Михайло Петрович Фурман. Нині він на заслуженому відпочинку, а раніше, з 1982 року по 1999 рік,  очолював Оратівські електричні мережі. Також успішно виступили у змаганнях Людмила Ліхоткіна, Михайло Ліхоткін- інженер з технічного аудиту та Павло Ліхоткін - інженер-програміст. Переможець, призери та всі названі учасники змагань  були нагороджені грамотами Оратівських електричних мереж за зайняті 1- 3 місця та активну участь у шашковому турнірі. Отримали також  і  пам'ятні сувеніри, - розповів у листі Віталій Мацевич.

На фото – радість моменту перемоги.

Share: