News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Оздоровлення працівників - пріоритет у роботі профкому_0

Оздоровлення працівників - пріоритет у роботі профкому

19 October 2018

Ця думка є головною в одному із матеріалів, опублікованих у жовтневому номері газети «Вісник профенерго» (видання незалежної галузевої профспілки енергетиків України). У ньому йдеться про роботу профспілкового комітету ПАТ «Вінницяобленерго», зокрема, щодо оздоровлення працівників Товариства. Так, за статтею під назвою «Позитивні враження, що запам’ятаються на все життя», цитуємо: «з березня по жовтень 2018 року майже 2 тисячі наших енергетиків та їх родин відпочили під час нетривалих поїздок «вихідного дня», які організовувалися профспілкою Товариства. Наприклад, на базі Товариства у Гайсинському районі цікаво провели дозвілля більше семисот працівників, за кошти профспілки здійснювалося перевезення груп відпочивальників. Бажаючим оздоровити дітей шкільного віку у літніх дитячих таборах були придбані путівки, вартість яких батьки оплачували у розмірі 35 відсотків. На потреби літнього відпочинку та оздоровлення використано майже два мільйона гривень, в тому числі кошти Товариства, які перераховуються профспілковій організації на культурно-масову, фізкультурну і оздоровчу роботу, за що профспілковці вдячні керівництву підприємства».

Далі в матеріалі подано спогади про літні подорожі одного із 28-ми підрозділів ПАТ«Вінницяобленерго», а саме колективу Липовецьких ЕМ. Їх авторка – секретар цехкому Липовецьких електромереж Тетяна Шматалюк. Вже після виходу газетного номера «Вісник профенерго» прес-група Товариства попросила пані Тетяну поділитися цим текстом, а також фотосвітлинами, аби викласти цю інформацію на сайті та сторінці Facebook нашого підприємства.Тож читайте і дивіться на здоров’я! А якщо плануєте змістовно відпочити і в осінньо-зимовий сезон - звертайтеся до профспілкового комітету Товариства.

«Що може бути влітку краще за усе? Звичайно ж, тільки відпочинок. Первинна профспілкова організація ПАТ «Вінницяобленерго» щороку організовує літній відпочинок для працівників підприємства та їхніх дітей, адже розуміє, що головне у нашому житті – це здоров’я. А для міцного здоров’я необхідний якісний відпочинок. Тому, дбаючи про своїх працівників та їхніх діточок, цехова профспілкова організація традиційно вирішила оздоровити працівників структурної одиниці Липовецьких електричних мереж.
За цей літній період відбулася захоплююча подорож до Прикарпаття, визначних міст України, поїздка на Чорне море та бази відпочинку «Енергетик» с. Степашки, де отримали незабутні враження.
Особливо запам’яталися мальовничі Карпати, які зачарували своєю красою весь наш колектив. Ми потрапили у казку. Тендітні смереки, розкинувшись по гірських схилах, милували нас.
Прикарпаття – це куточок незайманої чистої природи, пишність хвойних лісів і гірських вершин. Свою екскурсію ми розпочали із м. Рахів – географічного центра Європи, далі Яремче – відвідали скелі Довбуша, де велетенське каміння огортало нас своєю прохолодою і вічністю, водопад Пробій, шум води і атмосфера, які захоплює.
На наступний день поїхали на Говерлу. Це саме та поїздка, в якій втомилися і відпочили одночасно. Отримали масу вражень, драйву від неймовірно красивих гір та краєвидів. Говерла - місце, де починаєш відчувати політ, радість від того, що знаходишся тут. З найвищої гірської точки України спостерігали найкрасивіші пейзажі Карпат і саме сюди хочеться повертатися знову і знову.
Третього дня відвідали Буковель – найкращий гірськолижний курорт України, до якого можна поїхати не тільки взимку, а й і влітку. Тут невимовна краса гір, спокій і безтурботність, гарний харчовий і сувенірний сервіс.
Повертаючись додому, ми заїхали до Чернівецького університету та Хотинської фортеці. Вони вразили нас своєю архітектурою і старовиною.
Наприкінці літа профком організував поїздку до моря в Татарбунарський р-н. Відпочинок на морі завжди сповнений незабутніми враженнями. Прекрасна погода, чиста та тепла морська вода створили умови для гарного відпочинку. Сонце, цілюще морське повітря та вода гарно оздоровлюють. А відпочинок на морі завжди сповнений незабутніми враженнями, безтурботністью.
Відпочинок на річці Південний Буг! Якщо ви бажаєте по-справжньому відпочити від міста, подихати чистим лісовим повітрям, влаштувати пікнік, порибалити, скупатися в річці - це найкраще здійснити на власній базі «Енергетик». Тільки відпочинок на природі дає можливість відновити сили й отримати задоволення за символічні кошти.
Фото про літній відпочинок, позитивний настрій колективу, залишили в наших серцях багато позитивних вражень, які запам’ятаються на все життя. Секретар цехкому Липовецьких ЕМ - Т.Шматалюк.»

Share: