News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Пам’ять поколінь не стерти, у ній - ніхто не забутий…_0

Пам’ять поколінь не стерти, у ній - ніхто не забутий…

28 October 2019

Це головний меседж сьогоднішнього дня, що співпав з 75-ою річницею вигнання фашистських окупантів з України. В усіх містах нашої держави вшанували пам’ять загиблих, хто поліг у битвах з нацизмом. У Вінниці ще зранку на Європейській площі відбулась урочиста церемонія покладання квітів до Меморіалу Слави, а згодом вже традиційно і до пам’ятного знаку сучасним загиблим воїнам - героям АТО. Разом з представниками влади та громади участь у заході взяли також й енергетики, а саме генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук та голова профспілки Олександр Вдовиченко.

Наприкінці урочистостей перед присутніми пройшов маршем взвод Почесної варти командування Повітряних Сил України у супроводі військового оркестру.

Довідка: День визволення України від нацистських загарбників відзначається в Україні щорічно 28 жовтня. Саме цей день у 1944 році, під час Другої світової війни, став ключовим в остаточному вигнанні військ гітлерівської Німеччини та її союзників за межі України.

Share: