News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Підвищення кваліфікації інженерів-керівників груп по роботі з побутовими споживачами СО Товариства_0

Підвищення кваліфікації інженерів-керівників груп по роботі з побутовими споживачами СО Товариства

19 November 2014

В Товаристві приділяється значна увага підвищенню кваліфікації та вдосконаленню знань працівників.

З 18 листопада триває навчання інженерів-керівників груп по роботі з побутовими споживачами міських та районних електромереж. Програма занять складена відділом по роботі з побутовими споживачами електроенергії і затверджена Ганною Пістружак – директором комерційним Товариства та розрахована на чотири дні. Слухачі курсів отримають додаткові знання з нагальних питань енергозбутової роботи. Зокрема, опрацювання розрахунків за спожиту електроенергію, Положення про укладання договорів, порядку проведення експертизи засобів обліку, порядку складання актів про порушення ПКЕЕН, порядку укладання угод реструктуризації в побуті та інші.

Окремий день виділено на опрацювання Постанови Кабінету Міністрів України №409 "Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування" з залученням працівників Управління праці та соціальних стандартів Вінницької облдержадміністрації. 

Share: