News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЕНЕРГЕТИК УКРАЇНИ» - У НАШОГО КОЛЕГИ. ВІТАЄМО!_0

ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЕНЕРГЕТИК УКРАЇНИ» - У НАШОГО КОЛЕГИ. ВІТАЄМО!

28 June 2023

У День Конституції України в обласній військовій адміністрації відбулось урочисте вручення державних відзнак та орденів від Президента України, Кабінету Міністрів та Міністерства оборони України 8-ом вінничанам. Серед них і наш колега - начальник центральної диспетчерської служби АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» Василь Григорович ПОЛІЩУК. Йому вручено Почесну відзнаку «Заслужений Енергетик України» згідно Указу Президента України №871/2022.

- Це за вагомий особистий внесок у забезпеченні соціально-економічного розвитку Вінницької області, вагомі трудові досягнення, багаторічну працю, сумлінне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, - наголосив під час вручення нагороди голова ОДА Сергій Борзов.

- Дякую за таке визнання. Це висока оцінка не лише моєї роботи, а праці всього колективу АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО». Готовий і далі трудитися у галузі, докладати свої сили, знання і досвід, - відповів Василь Поліщук.

Щирі вітання Василю Григоровичу, який майже все своє життя (40 років!) присвятив енергетиці! Після закінчення Вінницького політехнічного технікуму і служби в армії (1984 р.) розпочав свою трудову діяльність електромонтером у Вінницьких районних електромережах. Одночасно з роботою ще й навчався на заочному відділенні Вінницького політехнічного інституту. Ось його шлях в енергетиці Вінниччини: електромонтер ОВБ, диспетчер, старший диспетчер (Вінницький РЕМ), диспетчер ОДС, заступник начальника ОДС (Центральний ПЕМ), начальник ОДС Вінницьких східних ЕМ, заступник начальника ЦОДС і начальник ЦОДС АТ «Вінницяобленерго». Бажаємо Заслуженому Енергетику України здоров’я і наснаги на нові трудові звершення!🙏🇺🇦

Share: