News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Подарунок до свята енергетика_0

Подарунок до свята енергетика

22 December 2015

“Подаруй малюнок до свята Дня енергетика” - під такою назвою в управлінні Товариства відкрито виставку дитячого малюнку.

Її авторами є діти енергетиків ПАТ “Вінницяобленерго”. Наймолодшій  учасниці Ані Поник лише 3 рочки. ЇЇ тато Володимир Поник працює  електромонтером  розподільчих мереж в СО “Липовецькі ЕМ”. Найстаршим учасникам 14, 15 років. Загалом до цієї акції, організованій профспілковим комітетом, долучилося понад 200 дітей працівників Товариства.

 - Виставка вийшла суцільною вітальною листівкою до дня Енергетика. Вона дуже яскрава, бо насичена світлою дитячою енергією, особливим  сприйняттям життя, фантазією, щирістю та безпосередністю. Наприклад, сподобалася робота семирічного Даніїла Стрєлкова під назвою “Мій папа герой, бо повертає людям світло”. На малюнку він зобразив електромонтерів, дуже чітко та із знанням справи. З'ясувалося, що його батьки працюють в Барських ЕМ: тато Микола Стрєлков майстром,  а мама, Юлія Стрєлкова інженером ВТГ. Не відстала від хлопчика і сестричка Анастасія, яка також  намалювала  один із виробничих процесів енергетиків. Побачила це  у такому вигляді, як  розуміє у свої 5 рочків, - поділилася враженням від дитячої творчості інженер виробничо-технічної служби Товариства та  художниця Лариса Чумакова.

Виставку розміщено на 5 поверсі управління Товариства і всі бажаючі можуть з нею ознайомитися.

Зі святом вас, шановні енергетики!

Share: