News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Подбайте про якість обслуговування внутрішньобудинкових електромереж із нами!_0

Подбайте про якість обслуговування внутрішньобудинкових електромереж із нами!

22 February 2024

 

АТ "Вінницяобленерго" пропонує ОСББ та ЖЕО виконання регламентних робіт з обслуговування внутрішньобудинкових систем електропостачання, що є обов’язковою процедурою.

(Це передбачено вимогами частини третьої статті 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 09.01.2019 р. №6. Дана послуга забезпечується енергопостачальником або іншим суб’єктом господарювання, який має дозвіл на проведення таких робіт).

❗️Чому зазначену послугу доцільно замовити саме в АТ "Вінницяобленерго"?

Наше Товариство є однією з найбільших енергетичних компаній Вінничини з багаторічним досвідом роботи.

Маємо успішні напрацювання з обслуговування понад 770 тис. споживачiв електричної енергiї, в тому числi 1,38 тис. - промислових, 1,34 тис. - сiльгоспспоживачiв та 750 тис. побутових споживачів.

Персонал Товариства цілодобово забезпечує якісний та надійний розподіл електричної енергії споживачам та має відповідний ресурс для виконання таких послуг, як:

🔶цілодобове негайне реагування (з виїздом на об’єкти замовника) на звернення балансоутримувачів внутрішньобудинкових електричних мереж в разі аварійних знеструмлень;

🔶 визначення причин знеструмлення мереж замовників та проведення оперативних перемикань з метою перезаживлення об’єктів замовників від резервних джерел живлення;

🔶 проведення оглядів електроустановок кваліфікованим електротехнічним персоналом з визначенням причин аварійних відключень та вжиття необхідних заходів по відновленню електропостачання об’єктів замовників (при можливості безпечної подачі напруги на існуючі непошкоджені елементи електричних мереж замовників)

🔶 надання необхідних рекомендацій стосовно обсягів діагностики, профілактичних вимірювань та технічного обслуговування електричних мереж замовників, тощо.

Тож, завжди чекаємо Вашого візиту до структурних підрозділів Товариства!

Адміністратори Сервісного центру обслуговування клієнтів нададуть вичерпну консультацію, забезпечать прийом документів та подальше оформлення договору на оперативно-технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж .

Ми завжди дбаємо про своїх споживачів. Наші досвід та ресурси – запорука безпеки та комфорту Вашої оселі. Довіртесь професіоналам!

 

Share: