News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Подяка енергетикам від воїнів ЗСУ._0

Подяка енергетикам від воїнів ЗСУ.

15 December 2023

Днями від командування одного з оперативно-тактичних угрупувань Збройних Сил України 🇺🇦надійшла Подяка майстру з ремонту та експлуатації транспотру Чечельницької дільниці СО "Гайсинські ЕМ" Роману Яценюку.

«За активну громадянську позицію та патріотизм, проявлені мужність та незламність у сприянні Збройним Силам України під час здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсіч і стримування збройної агресії російської федерації в часи російсько-української війни», – йдеться у Подяці.

У розмові з Романом Григоровичем вдалося з’ясувати, що з початком повномасштабного вторгнення він разом зі своїми колегами по роботі неодноразово по потребі допомагав лагодити автотранспорт, який згодом відбував на передові фронтові позиції. Каже, що робить це «від душі, бо автомобілі на фронті "живуть" недовго і потреба в автомобілях там - прямо пропорційна активності бойових дій, а також рятує життя нашим воїнам. Тому ремонтував і ремонтуватиме далі – аж до Перемоги!»🇺🇦

Дякуємо і пишаємося Вами, шановний майстре!🤝

На світлинах, що зробив водій Чечельницької дільниці Олександр Муха, Олександр Яценюк (в центрі) разом з колегами по роботі – старшим майстром Андрієм Скоцелясом і трактористом Олександром Стратійчуком.

Share: