News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Полювання за кіловатом_0

Полювання за кіловатом

18 March 2024

В АТ "Вінницяобленерго " із крадіями електроенергії розмова коротка. Ба більше, наші працівники навіть змагаються за першість показуючи свою майстерність у пошуках правопорушників.

Так, 16 інженерів з 7 структурних одиниць Товариства та служби внутрішнього контролю за розподілом електричної енергії змагалися у тому, хто скільки актів про порушення роздрібного ринку електроенергії складе та у кого випадок буде найцікавіший.

Під час змагань учасники перевірили 185 розрахункових точок обліку споживачів, результатом чого стали 37 складених актів про порушення правил роздрібного ринку електричної енергії. Ці результати свідчать про високий рівень підготовки та кваліфікацію наших працівників.

Переможцями змагань стала служба внутрішнього контролю за розподілом електричної енергії, 2 та 3 місця зайняли команди СО «Гайсинські ЕМ» та СО «Тульчинські ЕМ» відповідно.

Вітаємо!

Однак, друзі, проблема розкрадання електричної енергії - це один з найбільших викликів сьогодні.

Таке явище не лише призводить до значних фінансових втрат для енергорозподільчих організацій, але й погіршує надійність та стабільність роботи енергетичних мереж.

АТ "Вінницяобленерго" вкотре закликає всіх своїх споживачів бути відповідальними та дотримуватися правил електробезпеки, а також негайно повідомляти про випадки розкрадання електричної енергії за телефоном Колл-центру Товариства: 0(800) 217-217.

Анонімність гарантована.

Share: