News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Попередження про пожежну небезпеку_0

Попередження про пожежну небезпеку

13 August 2020

На Вінниччині і далі утримується спекотна погода та посуха, що підвищує ймовірність виникнення і поширення пожеж. Рятувальники головного управління ДСНС України у Вінницькій області вже попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки. За їхнім повідомленням, тільки за минулу добу на території нашого краю ліквідовано 13 загорянь сухого настилу, зокрема, в Бершадському, Жмеринському, Гайсинському, Іллінецькому, Липовецькому, Погребищенському та Тульчинському районах області. Вогнеборці закликають усіх бути пильними і не провокувати загорянь сухої рослинності.

Енергетики АТ «Вінницяобленерго» також нагадують, що категорично забороняється спалювати траву та розводити багаття поруч з лініями електропередач і енергообладнанням! Подібні дії занадто ризиковані!
Пам’ятайте, вогонь – завжди неконтрольований і будь-якої миті може перекинутися на дерев’яні опори, пошкодити енергоустаткування, призвести до нагрівання чи обриву проводу.
Тому, шановні вінничани, будьте обачними! При виникненні загрози пожежі в охоронній зоні електромереж негайно телефонуйте на цілодобову телефонну лінію компанії - 0 800-217-217 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів на території України) або на 101.

Фото - головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Share: