News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Попри холод квітнуть наші сади_0

Попри холод квітнуть наші сади

19 April 2017

В Україні  небажане у розквіт весни похолодання. Зокрема в південній та північній частинах, а саме Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Харківській, Сумській,Полтавській, Донецькій  та Луганській областях,сипав мокрий сніг. Особливо постраждала Дніпропетровщина. Там був справжній сніговий буревій. Арктичний циклон протримається до 22 квітня, прогнозують метеорологи. Дісталось похолодання й Вінниччини. Але попри негоду сади активно квітнуть. Території структурних одиниць нашого Товариства  нині прикрашені білим та рожевим п’янким  цвітом. Зокрема наших колег  з Чечельницьких ЕМ зустрічає вранці  та проводжає з роботи ввечері чарівно розквітлий персик.  

- Раніше наші працівники любувалися цвітом вишні та абрикос. Тепер ось персик. Диво якесь, а не дерево! Так пишно розквітло і зачарувало усіх своєї красою. Ідеш на роботу зранку, а воно тебе зустрічає по-весняному  радісно, піднімаючи настрій і підбадьорюючи до праці. Радіємо,що протягом майже двох тижнів будемо любуватися таким неперевершеним квітковим пейзажем. Саме стільки цвіте персик, - поділився власними враженнями та фотосвітлинами  інженер-програміст Чечельницьких ЕМ Олег Нич.

Біло-біло квітне черешня та вишні і над берегом Бугу у Вінниці,  якраз на території управління Товариства. За день-два розквітне при вході груша. І того цвіту нині по всій нашій  рідній Вінниччині. Сподіваємось, що негода обмине наші сади і не накриє їх холодним крилом. Весна попри все переможе!    

Share: