News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Послуга діагностики електромереж від АТ "Вінницяобленерго"_0

Послуга діагностики електромереж від АТ "Вінницяобленерго"

14 September 2023

За статистикою ДСНС України на Вінничині лише за 2022 рік через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок, виникло 413 пожеж, і загинуло 10 людей.

АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» пропонує послугу проведення діагностики стану внутрішньо - будинкових електричних мереж, куди входить:

💥Цілодобове негайне реагування (з виїздом на об’єкти замовника);

💥Визначення причин знеструмлення мереж замовників та проведення оперативних перемикань з метою перезаживлення об’єктів замовників від резервних джерел живлення;

💥Проведення оглядів електроустановок;

💥Надання необхідних рекомендацій стосовно обсягів діагностики, профілактичних вимірювань та технічного обслуговування електричних мереж замовників, тощо.

💥Визначення теплового стану електрообладнання та контактних з’єднань виявлення перегрітих вузлів;

💥Реєстрація термозображень дефектного енергообладнання та контактних з’єднань;

 💥Обробка отриманих даних, аналіз результатів, складання протоколу вимірів, та дефектного акту.

❗Лише тільки тепловізійним контролем є можливість діагностувати перегрів контактних з'єднань внутрішньобудинкових мереж який призводить до додаткових втрат електричної енергії та в подальшому несе додаткові витрати на оплату спожитої електричної енергії.

Орієнтовна абонована місячна вартість послуг за оперативно-технічне обслуговування внутрішньо-будинкових мереж та тепловізійного контролю електрообладнання та повітряних ліній електропередавання (з розрахунку на одну квартиру у багатоквартирному житловому будинку) складає 10 грн. 08 коп. (з ПДВ).

Share: