News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Презентації – тривають_0

Презентації – тривають

21 October 2014

Задля удосконалення професійної роботи в ПАТ “Вінницяобленерго” тривають презентації всіх його відділів та служб. Свою роботу керівництву Товариства вже показала технічна дирекція. Зокрема, 20 жовтня, генеральний директор Андрій Поліщук, заступник технічного директора з високовольтних мереж Володимир Волков, заступник технічного директора з низьковольтних мереж Сергій Міхалевський та заступник технічного директора з перспективного розвитку Олександр Серб детально ознайомилися з роботою служби розподільчих електричних мереж та відділу перспективного розвитку, групи роботи із замовниками. Роботу СРМ ПТД представив начальник служби Олександр Зель, а ВПР ПТД - заступник начальника відділу Сергій Грогуль. Оглянули керівники і науково-технічну бібліотеку Товариства, якою нині опікується інженер ВТГ Лариса Чумакова.

По закінченню презентацій генеральний директор Андрій Поліщук так прокоментував необхідність їх проведення.

- Дані презентації надзвичайно необхідні, як для керівництва, так і для кожного працівника ПАТ “Вінницяобленерго”. Ознайомлення з роботою кожного відділу, служб і груп, спілкування з їх працівниками дозволяють глибше зрозуміти поточні питання, які нині вирішуються, окреслити спільні завдання на перспективу та виявити проблеми, що заважають вдосконаленню робочого процесу. З тих презентації, що вже відбулися, я особисто для себе зробив висновок, що робочий процес треба оптимізувати, а службам, відділам та, особливо, дирекціям — більш плідно співпрацювати, консолідуючи зусилля на забезпечення високого рівня професійної роботи, - наголосив Андрій Поліщук.

Згідно планового графіку до кінця поточного тижня такі заходи відбудуться в службах, групах та відділах дирекції з капітального будівництва та інвестицій, а також інформаційних технологій.

Share: