News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Про авторитети, на яких рівняються _0

Про авторитети, на яких рівняються

06 February 2018

На початку лютого до нас потрапив січневий номер газети «Вісник профенерго». На одній із сторінок стаття під назвою «Невтомні вартові світла».  Це розповідь про людину, яка усе  своє  життя присвятила енергетичній галузі. Йдеться про нашого  колегу - директора учбового центру ПАТ «Вінницяобленерго» Олександра Олександровича Бірюкова.

- За його плечима десятки років самовідданої праці… Розпочав трудову діяльність  інженером Дніпрогесу, але більш тривалий її період присвятив рідній Вінниччині. У переліку підприємств, які очолював - Вінницькі Східні, Південно-Західні магістральні, Вінницькі Високовольтні електромережі. Після того - вісім років був головним інженером, а згодом ще стільки ж генеральним директором «Акціонерної компанії Вінницяобленерго»... За період його діяльності та безпосередньої участі введено в експлуатацію десятки повітряних ліній і підстанцій, не одне адмінприміщення. Збудовано чимало нових промислових і сільськогосподарських обєктів у віддалених населених пунктах області. За керівництва Олександра Бірюкова налагоджено тісні професійні контакти з енергетиками Ладижинської ТЕС, Дніпровської ГЕС, Південно-Західної енергосистеми, - йдеться, зокрема, у статті.

До газети  її надав голова профкому Товариства  Олександр Вдовиченко. Ознайомитися з нею, а також з іншими матеріалами, що містяться у  першому цьогорічному номері  «Вісника профенерго» можна у профкомі  Товариства.

Share: