News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Про крадіжки електроенергії._0

Про крадіжки електроенергії.

06 September 2023

‼️ Нагадуємо, що працівники АТ "Вінницяобленерго" постійно виявляють факти розкрадання електроенергії. Досвід працівників та сучасне технічне обладнання, яким володіють співробітники, дозволяє знайти будь-який, навіть найхитріший спосіб викрадення електричної енергії. Так, нещодавно у споживача було виявлено лічильник, який дозволяє зупиняти покази лічильного механізму незалежно від навантаження. Відключення лічильника відбувалось за допомогою пульту дистанційного керування та радіоприймального пристрою дистанційного керування вбудованого в лічильник. Враховуючи небажання споживача визнавати обставини порушення, лічильник було відправлено на експертизу до організації, яка має право на її проведення відповідно до законодавства. Фахівці інституту судових експертиз підтвердили факт втручання в роботу лічильника. Тепер несумлінному споживачеві на додачу до чималого штрафу доведеться відшкодовувати витрати на проведення експертизи.

Про це та більше днями в ефірі радіокомпанії Радіо Місто Над Бугом - 101,8 FM розповів директор комерційний Товариства Олексій Тарарака. Прослухати можна за посиланням.

Share: