News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Про наші психологічні тренінги. _0

Про наші психологічні тренінги.

12 December 2023

Такою була тема інтерактивного заняття з елементами тренінгу, що відбувся у службі підстанцій 35 кВ і вище АТ "Вінницяобленерго". Провела його для працівників цього технічного підрозділу психолог Товариства Ольга Мородецька.

Вона ознайомила учасників заняття (теоретично і практично) з правилами і прийомами ефективної комунікації, профілактикою від таких форм психологічного насилля в робочих стосунках, як мобінг і босінг.

- Саме формування позитивного мікроклімату піднімає продуктивність праці в колективі, зменшує вірогідність конфліктів і нещасних випадків, - стверджує Ольга Мородецька.

За її словами, психічно здорове робоче середовище - це важливо, як ніколи раніше. Необхідно прагнути, щоб в колективах нашого підприємства панувала емоційно комфортна атмосфера, де працівники відчувають свою цінність. Адже відносини в колективі можуть виснажувати або стати ресурсом підтримки, розуміння, емпатії, поваги і безпеки. Це командна історія, де кожен член команди працює на спільну мету.

Share: