News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Про презентацію поштового блоку "Воїни світла. Воїни добра" за участі енергетиків._0

Про презентацію поштового блоку "Воїни світла. Воїни добра" за участі енергетиків.

15 February 2023

У Вінницькій обласній військовій адміністрації відбулась урочиста презентація і водночас почесне символічне погашення поштового блоку марок «Воїни світла. Воїни добра». Так «Укрпошта» вкотре відзначила найважливіші події, що відбуваються нині в житті України і залишаються в історії людства назавжди.

Поштовий блок «Воїни світла. Воїни добра» присвячено працівникам критичної інфраструктури і має 5 марок. Кожна – це символічна подяка і присвята енергетикам, газовикам, дорожникам, зв’язківцям, водопостачальникам, які у час війни забезпечують комфортне життя українців в тилу. Тираж поштового блоку складає 300 тисяч маркових примірників. Автор випуску – Олександр Нікітюк. Традиційно до цієї події Укрпоштою виготовлено і спеціальний штемпель «Воїни світла. Воїни добра» з зображенням лампи, який діятиме 16 лютого у відділенні поштового звязку Вінниця-50.

У почесній церемонії погашення марки взяли участь заступник начальника Вінницької ОВА Олександр Піщик, керівник Вінницької дирекції АТ «Укрпошта» Володимир Петрович Шаловінський, директор технічний ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО» Південно-Західної електроенергетичної системи Ростислав Михайлюк, директор технічний АТ «Вінницяобленерго» Віктор Степанець та керівник департаменту сервісів ДТЕК «Ладижинська ТЕЦ» Віктор Піча.

Наприкінці церемонії директор технічний АТ «Вінницяобленерго» Віктор Степанець від імені колективу Товариства подякував за символічну відзнаку праці енергетиків області та запевнив, що «воїни світла ніколи не переведуться, вони незламні і все робитимуть заради безперебійного і надійного електропостачання».

- Вже майже рік наше підприємство з іншими підприємствами критичної інфраструктури працює 24/7, долаючи масу негараздів, що влаштувала нам країна -терорист. Але попри все ми вистояли і працюємо. Ми сумлінно виконуємо виробничі завдання, сміливо плануємо справи на майбутнє. І надалі все робитимемо, аби вінничани завжди були зі світлом і теплом. І ось ця марка – доказ того. Дякуємо! Вона тепер ще більше надихатиме нас на працю, на перемогу життя, світла і добра, - сказав Віктор Степанець.

Додамо, що з 15 лютого блок поштових марок «Воїни світла. Воїни добра» введено в обіг та вважається дійсним для оплати послуг поштового зв’язку в усіх відділеннях зв’язку. Номінал кожної марки – М (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України).

Share: