News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Про роботу нашої профспілки._0

Про роботу нашої профспілки.

19 February 2024

Профспілковий комітет АТ "Вінницяобленерго" продовжує відвідувати трудові колективи структурних одиниць Товариства.

Так, нещодавно відбулась зустріч з колективом СО «Хмільницькі ЕМ», під час якої піднімалося чимало важливих для кожного працівника питань.

Головний бухгалтер профспілки Анатолій Жуковський надав інформацію про проведену профспілкову роботу у минулому 2023 році. Заступник Голови Профспілки Анатолій Ткаченко поділився з колективом планами на поточний рік, після чого відбулась активна і цікава розмова з усіма присутніми працівниками щодо пріоритетних напрямків діяльності Профспілкового комітету.

Відзначили, що працівники Хмільницьких ЕМ активно допомагають нашим Захисникам. Особливо у напрямку приготування сухофруктів та їх відправки на передову. Тому представниками профспілки було вирішено оновити все необхідне обладнання.

«Хочеться подякувати всьому колективу СО «Хмільницькі ЕМ» та особисто директору Олександру Плотиці за активну позицію, проведену діяльність у профспілковому напрямку та за допомогу нашим Захисникам» - підсумував зустріч Анатолій Ткаченко.

Share: