News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Про технічне обслуговування транспорту._0

Про технічне обслуговування транспорту.

26 December 2023

В обленерго за технічне обслуговування і ремонт колісних транспортних засобів відповідають спеціальні служби, а саме Служба транспорту і логістики підрозділу забезпечення діяльності.

За словами начальника цієї Служби Андрія Гончарука, у ній працюють досвідчені фахівці. Безпосередньо технічним ремонтом та обслуговуванням займаються 17 працівників в усіх 8-ми структурних одиницях АТ "Вінницяобленерго".

- Значна частина робіт з підтримання чи відновлення справності транспортних засобів здійснюється власними силами, а саме силами наших професіоналів - майстрів з ремонту та експлуатації транспорту, слюсарів, водіїв. Ними проводяться щоденне обслуговування після відпрацьованого робочого дня з метою підготовки автомобіля для подальшої експлуатації. Тобто перевіряється технічний стан, підтримання належного зовнішнього вигляду, заправлення, усунення несправностей тощо. Також проводяться сезонне технічне обслуговування транспортних засобів та поточні ремонти. Робота майстрів і спеціалістів-ремонтників служби транспорту має виняткове значення для забезпечення належного рівня функціонування всього нашого підприємства, - розповів керівник служби транспорту і логістики.

На фото: майстри – ремонтники та водії транспортних засобів Чечельницької дільниці Гайсинських ЕМ Роман Яценюк, Михайло Зеленський, Віталій Малик, Олександр Шестаківський, Олександр Муха, Олександр Стратійчук під час виконання виробничих завдань з обслуговування автотранспорту.

Share: