News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Про відділ МТЗ._0

Про відділ МТЗ.

15 February 2024

Сьогодні ми розповімо вам про відділ матеріально-технічного забезпечення АТ "Вінницяобленерго"

У ньому працює 15 людей, завдяки яким працівники нашого Товариства забезпечені усіма найнеобхіднішими для роботи речами.

Вони організовують роботу складського господарства: приймають, зберігають та відпускають матеріали.

Збирають та аналізують інформацію, технічні дані, показники й результати роботи підприємства, узагальнюють і систематизують їх, аби точно знати яких ресурсів потребує Товариство для ефективнішої роботи.

В липні 2024 року виповниться 10 років як керівником відділу МТЗ є Лисий Максим Володимирович.

Він починав свою професійну діяльність зі слюсара-електромонтажника в ЗЕА "Новосвіт", працював майстром в ДП "Вінницяенергорембуд".

Із 2010 став частиною колективу АТ "Вінницяобленерго", був інженером тендерного відділу, через 2 роки почав працювати інженером відділу матеріально-технічного забезпечення.

Із 2013 стає заступником начальника відділу матеріально-технічного забезпечення. А з липня 2014 - починає ним керувати.

- Я вірю у світле майбутнє енергетичної галузі нашої держави. Тому радий бути частинкою цього великого механізму. Завдяки професіоналізму і самовідданості енергетиків, мужності ЗСУ, незламності українського народу, лише згуртовані та об'єднані однією спільною метою ми здобудемо таку довгоочікувану перемогу, - сказав Максим Лисий.

А ми дякуємо усьому відділу МТЗ за працю, адже їх робота часто залишається в тіні, але є дуже необхідною нашому Товариству.

Share: