News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Продовжується перевірка знань з охорони праці._0

Продовжується перевірка знань з охорони праці.

23 February 2024

Днями у СО «Вінницькі східні ЕМ» відбулась чергова перевірка знань з питань охорони праці, технічної експлуатації та пожежної безпеки в інженерно-технічних працівників цієї структурної одиниці. Перевірку провели в.о. директора з охорони праці Товариства Сергій Козак, заступник начальника центральної диспетчерської служби Сергій Дмитренко та заступник начальника служби охорони праці Максим Никитенко.

Перед усним опитуванням кожному працівникові запропонували пройти тестування на програмному комплексі «Автоекзаменатор». Сучасна автоматизована технологія електронного навчання і закладена у ньому велика кількість навчального матеріалу з питань охорони праці, дала можливість об’єктивно та у повній мірі оцінити рівень підготовки знань.

Окрім перевірки, з працівниками Вінницьких східних ЕМ провели ще й робочу нараду. Розглянули нагальні проблемні питання, що виникають в процесі виконання професійних обов’язків, а також обговорили заходи щодо їх вирішення.

Share: