News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Проводжаємо на заслужений відпочинок_0

Проводжаємо на заслужений відпочинок

09 July 2024

Колектив високовольтного блоку АТ «Вінницяобленерго» проводжає на заслужений відпочинок чудову жінку, професіонала своєї справи Надію Іванівну Марущенко!

Більше 40 років Надія Іванівна присвятила енергетиці. Трудовий шлях Надії Іванівни почався у серпні 1983 року у Вінницьких центральних електричних мережах в службі релейного захисту, електроавтоматики та електровимірювань, після реорганізації підприємства у 2004 році у Вінницькі високовольтні електричні мережі продовжувала працювати в службі релейного захисту, електроавтоматики та електровимірювань.

Надія Іванівна брала активну участь у житті підприємства як Голова Профспілкового комітету високовольтного блоку АТ «Вінницяобленерго».

Має відзнаки за виробничі досягнення. Дуже активна, ініціативна, віддана своїй справі, відповідальна. Її досвід і знання стали міцним фундаментом для нових поколінь інженерів.

Надія Іванівна надихає молодий колектив своїм прагненням до досконалості, терплячістю та готовністю ділитися знаннями.

Шановна Надія Іванівно! Щиро дякуємо Вам за Вашу сумлінну працю, за всі ті зусилля, які докладали щодня. Бажаємо завжди бути в прекрасному настрої і насолоджуватися життям, займатися улюбленою і цікавою справою, щасливих днів у колі рідних, достатку і благополуччя в домі.

Share: