News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Проводжаємо на заслужений відпочинок_0

Проводжаємо на заслужений відпочинок

12 July 2024

Пролетіли роки з тих пір, як з’явився перший запис у трудовій книжці Олександра Анатолійовича Поторочина. , якого ми щиро поважаємо і любимо! Нам трохи сумно від того, що сьогодні він йде на пенсію.

Свій трудовий стаж в енергетиці розпочав з 1997 року в службі підстанцій Вінницьких східних електричних мереж .

У 2000 році переведений в службу повітряних ліній 35 кВ і вище.

Олександр Анатолійович постійно віддавав свої сили роботі. При цьому завжди намагався все робити оптимально, найкращим чином з кмітливістю та винахідливістю. Як результат, зростав за посадою: майстер, провідний інженер, а з 2018 року займав посаду начальника служби ліній 35 кВ і вище.

Мудрість, досвід, знання і вражаюча працездатність Олександра Анатолійовича завжди допомагали нашому колективу досягти великих успіхів.

В складних умовах і в непередбачених ситуаціях, які виникали під час ремонту ЛЕП, працівники служби під його керівництвом завжди виконували завдання якісно і вчасно.

Врівноважений, спокійної вдачі керівник, який завжди знаходить вихід зі складних ситуацій та потрібне слово до підлеглих. Це людина, яка завжди готова прийти на допомогу, підказати, навчити... тому й користується найбільшою повагою та заслуженим авторитетом в колективі.

За високий професіоналізм Олександр Анатолійович неодноразово був нагороджений грамотами. Щодня, завдяки злагодженим та вмілим діям енергетиків служби ліній 35 кВ і вище безперебійно постачається електроенергія в усі населені пункти Вінницької області.

Шановний Олександр Анатолійович, Ваша праця завжди буде справжнім взірцем для наслідування. Хочемо подякувати Вам за роботу! За частину себе, вкладену в працю. За віддачу і повне розуміння важливості нашої справи! Бажаємо Вам благополуччя, витримки, стимулу і фінансового добробуту! Бадьорості на довгі-довгі роки, сімейного благополуччя та затишку ! Нехай близькі оточують Вас любов’ю та турботою і дарують Вам тільки радість!

Share: