News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Приємні радості для жінок_0

Приємні радості для жінок

07 March 2019

До традиційного жіночого свята чоловіки ПАТ «Вінницяобленерго» приготували для колежанок не один приємний подарунок. Так, напередодні, ще зрання зустрічали їх біля прохідної управління Товариства при повному, так би мовити, «параді». Готувалися ретельно, «озброївшись» трояндами, словами – компліментами та живою саксофонною музикою. На такий сюрприз точно ніхто не очікував!!! Приємно вражені, натхненні атмосферою суцільної уваги працівниці під акомпанемент саксофониста Володимира піднесено попрямували до своїх робочих місць.

Наприкінці робочого дня вітання з нагоди свята весни і краси продовжилися вже у актовій залі Товариства. Не в одне жіноче серце приємно запали слова-побажання генерального директора Андрія Поліщука.
- Шановні, ви – найкращі! І не лише у ці весняні дні, а завжди! Ви – вправні і професійні у роботі, чудові, милі й турботливі у своїх родинах. Взагалі - ви прекрасні тільки тому, що ви є! Без вас – світ просто не існуватиме! Цінуємо, поважаємо, бажаємо здоров’я, щастя, кохання, добра – усіх благ, - сказав керівник Товариства від імені усіх чоловіків - енергетиків.

А далі був ще один приємний подарунок – концерт за участі талановитих митців Вінниччини – теж чоловіків.
Прекрасній статі сподобалось усе!!! Фотосвітлини це засвідчуюь)) Жінки щиро подякували керівництву Товариства та усім колегам-чоловікам за влаштоване свято та гарні подарунки. При цьому висловили сподівання, що Весна і надалі дивуватиме. Аби тільки приємно – виключно з радістю, добром, без важких втрат, із миром у серцях і в рідній країні.

Share: