News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Раді ветеранів енергетики України — 40 років_0

Раді ветеранів енергетики України — 40 років

23 April 2015

 Днями у Києві,  в залі засідань Вченої ради Національного Технічного Університету України КПІ, відбулися урочистості з нагоди 40-річчя від дня утворення Ради ветеранів енергетики України.  Участь в них взяли ветерани енергетичної галузі  зі всіх областей держави, представники профільного міністерства, викладачі вказаного учбового закладу, вчена молодь. Серед почесних гостей з Вінниччини був голова ветеранської організації ПАТ “Вінницяобленерго”, директор учбового центру Товариства, заслужений енергетик України Олександр Бірюков.

 За його словами, на початку заходу всіх учасників привітав заступник міністра  енергетики та вугільної промисловості України Олександр Светелік.

 «Ветерани енергетики на високому рівні проводять значну роботу з метою сприяння розвитку енергетичної галузі, взаємодії Міністерства з громадськістю, забезпечення спадкоємності поколінь енергетиків, збереження та систематизації історичної спадщини народу. Організовані ветеранами заходи підвищують рівень патріотизму, духовної культури, мають вагомий вплив для становлення, розвитку та професійного зростання молоді», – йшлося  у привітанні.

 Також від імені міністра Володимира Демчишина  урядовець  вручив ветеранам подяки за активну роботу.  Серед нагороджених, зокрема,  голова Правління ГО «Всеукраїнська рада ветеранів праці енергетики», голова Громадської ради при Міненерговугілля  Семен Поташник.

 Натомість у своїх виступах  ветерани енергетики ділилися спогадам про діяльність Ради, розповідали про поточні справи та про плани на майбутнє.

 - У рамках заходу  учасники мали можливість переглянути  відеофільми «Раді старійших енергетиків України 30 років» та «Рада ветеранів – 10 років потому». Також було вручено дипломи та сувеніри переможцям щорічного конкурсу «Молодь – енергетиці України 2014», який  вже традиційно проводить Рада ветеранів енергетики  спільно з НТУУ КПІ. Загалом зустріч порадувала доброзичливою атмосферою. А ще засвідчила, що у ветеранів є гарне наслідування — наша активна й талановита молодь, яка прагне бути гідними послідовниками і ефективними розбудовниками енергетичної галузі України, - поділився враженнями Олександр Бірюков.

Share: