News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Робоча зустріч з трудовим колективом Вінницьких ЕМ_0

Робоча зустріч з трудовим колективом Вінницьких ЕМ

21 May 2019

Генеральний директор Товариства Андрій Поліщук, директор технічний Віктор Степанець та директор з забезпечення діяльності Сергій Даниленко провели робочу зустріч з працівниками Вінницьких міських електромереж. Під час коротких зборів поцікавилися поточними справами, які озвучив директор Вінницьких ЕМ Віталій Ковальчук, поставили акцент на проблемних питаннях, визначилися з найближчими очікуваннями і перспективами. Зі слів керівника підприємства найбільш гострими залишаються кадрові питання, а також ті, що пов’язані з безпосередньою роботою зі споживачами, зокрема, підключення споживачів до стандартного приєднання.
Керівники Товариства уважно вислухали усіх учасників розмови та взяли все, про що говорилося, на контроль. Зокрема Віктор Степанець пообіцяв підтримку у питанні підключення споживачів до стандартного приєднання, а Сергій Даниленко – у вирішенні питань забезпечення технічними засобами.
Не оминули під час зустрічі й теми реорганізації, яка нині відбувається у Товаристві. За словами Андрія Поліщука, Вінницьких ЕМ вона не торкнулася.
- Наразі маємо 28 районних електромереж. Шляхом об’єднання залишиться 12-ть. Розглядалась позиція об’єднати Вінницькі ЕМ із Замостянськими. Однак і надалі підприємство залишиться самостійною структурною одиницею Товариства, - повідомив Андрій Поліщук.
Завершили робочу розмову приємною несподіванкою, принаймні, для заступника директора з енергозбутової роботи з побутовими споживачами Володимира Мусіянчука. За значний особистий внесок у забезпечення розвитку енергетичної галузі, сумлінну працю і вагомі трудові здобутки його відзначено нагородою Кабінету Міністрів. Андрій Поліщук вручив її Володимиру Мусіянчуку та від імені усіх присутніх побажав йому подальших успіхів. А завершив спілкування з трудовим колективом Вінницьких ЕМ таким висновком.
- Перед нами великі виклики і ще більша відповідальність. Я дуже розраховую на ваше розуміння, підтримку, яка полягає у сумлінній праці кожного з нас. Знаю, як вміють та з якою віддачею завжди працювали і працюють енергетики Вінницьких електромереж. Ані трохи не сумніваюся у вашій професійності. Робимо одну справу. Впевнений, що разом досягнемо очікуваних результатів. Тож працюємо далі, шановні колеги. Щиро дякуємо усім за роботу, - сказав Андрій Поліщук.

Share: