News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Роботу профкому Товариства оцінювали в Чернівцях_0

Роботу профкому Товариства оцінювали в Чернівцях

08 December 2014

Нещодавно в Чернівцях, на базі туркомплексу “Сонячна долина” відбулося розгорнуте засідання профспілкового комітету ППО ПАТ “Вінницяобленерго”. Захід проведено спільно з ЦК Укрелектропрофспілки за участі його голови Сергія Шишова та заступника голови Олександра Давиденка.

Від Товариства присутніми були всі голови цехових та профспілкових організацій на чолі з головою ППО ПАТ “Вінницяобленерго” Олександром Вдовиченком, а також головний бухгалтер профкому Товариства Наталія Саніна і голова цехової профспілкової організації управління Раїса Козаченко.

Про підсумки роботи профкому вінницьких енергетиків за 2014 рік перед присутніми прозвітував Олександр Вдовиченко. Зокрема озвучив попередні результати роботи цехової профспілкової організації щодо оздоровлення та літнього відпочинку енергетиків та членів їх родин, про виконання колективного договору та бюджету. Окреслив коротко і плани щодо заходів на наступний 2015 рік.

А Раїса Козаченко озвучила результати виконання колективного договору в частині соціальних гарантій, компенсацій та пільг в сфері праці та зайнятості.

Про виконання плану ЦК Укрелектропрофспілки та про нову тарифну політику в сфері енергетики розповіли всім учасникам зібрання голова профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України («Укрелектропрофспілки») Сергій Шишов та його заступник Олександр Давиденко.

У ході засідання затверджено план роботи профспілкового комітету ППО ПАТ “Вінницяобленерго” на 2015 рік і напрямок практичної допомоги енергетикам- учасникам АТО, їх родинам, а також переселенцям.

- В цьому напрямку енергетики особливо будуть активними, - наголосив Олександр Вдовиченко.

Також він додав, що не обійшлося і без приємних моментів для вінницьких енергетиків, коли Сергій Шишов оголосив переможців Всеукраїнського конкурсу дитячих художніх робіт «Мої батьки – Енергетики!». Адже саме діти наших енергетиків отримали у ньому два призових місця — перше та третє. Це представники Вінницьких високовольтних ЕМ та Могилів-Подільських ЕМ.

А завершилася поїздка до Чернівців гарною ознайомчою екскурсією та фотосесією на згадку.

Share: