News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Розіграно перших два смартфони серед учасників конкурсу «Сучасний споживач-2021»._0

Розіграно перших два смартфони серед учасників конкурсу «Сучасний споживач-2021».

21 April 2021
В управлінні АТ «Вінницяобленерго» в рандомному режимі визначили переможців першого етапу конкурсу «Сучасний споживач-2021». Обирали серед загальної кількості учасників – 17 444. Саме стільки побутових споживачів долучилися до оголошеного енергетиками конкурсу. Спочатку методом жеребкування відібрали переможця серед 1783-ох. Це ті споживачі, які вперше передали покази свого приладу обліку електроенергії за допомогою телефонних сервісів VIBER і TELEGRAM . Потім обирали серед решти споживачів (15 661), для яких передача показів через бот-канали стала звичною нормою та найбільш зручним способом. Тож переможцями першого етапу конкурсу стали - Мельник Є. І. з Літина (Вінницькі центральні ЕМ) та Дишлова О.О. з Липовця (Вінницькі східні ЕМ).
З повідомленням про відзнаку від обленерго кожній з них одразу зателефонував директор комерційний Олексій Тарарака. Привітав з перемогою, подякував за участь в конкурсі та старанність щодо передачі показів приладів обліку електроенергії сучасними способами. Також повідомив, що вручення смартфонів, володарками яких вони стали, відбудеться найближчим часом.
- Я особисто з моїми колегами приїдемо до Вас у зручний для Вас час та вручимо призи, - сказав у розмові з переможницями Олексій Тарарака.
Нагадаємо, конкурс «Сучасний споживач-2021» триватиме до 31 травня. Тож є час долучитися до нього усім бажаючим і стати кандидатами на перемогу в наступних етапах, де розігруватимуться ще 4 смартфони і планшет.
Share: