News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Розумні зарядки для машин у Нью-Йорку_0

Розумні зарядки для машин у Нью-Йорку

19 June 2024

⚡️ У Нью-Йорку встановили дослідні розумні зарядні пристрої. Виглядають вони як дерева. Пристрої обіцяють заряджати авто з такою швидкістю, щоб машини отримували енергію на 300−350 км лише за 5 хвилин!



🛻 Нове рішення для міської зарядки електромобілів отримало назву DEAP Tree.

Компанія Gravity каже, що її зарядки забезпечують швидкість до 500 кВт. Gravity використовує кілька конструктивних особливостей, щоб ці зарядні пристрої працювали належним чином. Вони використовують переваги того, що називають розподіленими точками доступу до енергії.

Далі енергія подається через «дерево», яке має шарнір приблизно на дві третини висоти стовпа. Під час використання верхня «рука» складається вниз і подає зарядний шнур для користувача. Після завершення зарядки «рукав» повертається у вертикальне положення.

«Зарядні дерева» від Gravity пропонують вищі швидкості, ніж переважна більшість громадських зарядних пристроїв. Крім того, вони компактні та можуть працювати на вулицях із платним паркуванням.

Як Вам? Пишіть свої думки в коментарях

Share: