News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Сертифікаційний аудит пройдено успішно_0

Сертифікаційний аудит пройдено успішно

14 January 2016

ПАТ “Вінницяобленерго” успішно пройшло сертифікаційний аудит системи менеджменту якості та екологічного менеджменту і найближчим часом отримає відповідні сертифікати.

Про це керівництво Товариства офіційно повідомив генеральний директор  “Бюро  Міжнародної Сертифікації” А.С. Богонос.

За повідомленням, у ПАТ “Вінницяобленерго” впроваджена та функціонує система менеджменту якості та екологічного менеджменту  у відповідності до вимог стандартів ISO 9001:2015 “Системи менеджменту якості. Вимоги” та  ISO 14001:2015 “Системи екологічного менеджменту. Вимоги та настанови щодо застосування”. Результативність системи менеджменту якості  та екологічного менеджменту забезпечується регулярним проведення внутрішніх аудитів, які дозволяють виявити слабкі місця в системі, розробити  корегувальні дії та  поліпшити систему  управління якістю.

- За результатами проведеного сертифікаційного аудиту системи менеджменту якості  та екологічного менеджменту  орган сертифікації прийняв рішення  видати ПАТ “Вінницяобленерго” сертифікати на систему менеджменту якості та екологічного менеджменту  терміном дії на 3 роки при умові щорічного підтвердження, - зазначено у повідомленні.

Крім того,  очільник органу сертифікації “Бюро Міжнародної Сертифікації”

А.С. Богонос привітав працівників Товариства з проходженням сертифікаційного аудиту і побажав подальших успіхів у розвитку та вдосконаленні.

Share: