News
АТ «Вінницяобленерго» – personal account, transmit meter readings, call center 0 (800) 217-217 Шановні представники засобів масової інформації!_0

Шановні представники засобів масової інформації!

05 June 2015

Прийміть сердечні  вітання з нагоди вашого професійного свята.

Журналісти - особливі люди, адже сприймають світ з власної позиції і думки, критично оцінюючи його чи схвалюючи. І саме до ваших висновків найбільше прислухається суспільство, щодня проглядаючи свіжу пресу, радіо чи телеефіри.  В них - вся ваша праця - важлива і корисна,  складна і  відповідальна, сумлінна і оперативна.

Саме ви створюєте інтелектуальний простір для розбудови України та нашої Вінниччини.

 Енергетики області вдячні вам за небайдужість до справи, за об'єктивність, за кожне друковане чи оголошене в ефірі  слово, навіть якщо воно гостре. 

Від імені багатотисячного колективу ПАТ “Вінницяобленерго” щиро зичу вам творчого натхнення, вдосконалення і зростання у професії,   реалізації найсміливіших задумів і планів, поповнення кола друзів і вдячної читацької, глядацької та  слухацької  аудиторії. Нехай нові проекти приносять лише  успіх, задоволення та бажання творити знову і знову. Нехай в  колективах панує стабільність, а в країні — позитивні  новини і мир.

 Доброго здоров'я вам, щастя та благополуччя!

З повагою і  вдячністю за плідну співпрацю                                                                                                                          генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго”   Андрій Поліщук 

Share: